Måla akvarell med konstnären

Karin EE von Törne Haern

16-17:e september , 2017.

Plats: Alvens Ateljé, Ulva Kvarn, Uppsala kl 9-16 (med en timme lunchpaus)

Kursen erbjuder övningar i komposition, färg och form och genomgång av olika akvarelltekniker. Inga förkunskaper krävs.

Plats: Alvens Ateljé Ulva Kvarn, Uppsala Visst material ingår (penslar, svampar och färg finns att låna) och det finns även möjlighet att köpa material som behövs.

Avgift: 1900 :-

Betalning via Bankgiro: 5854-0907 eller Swish till 0709-423209.

anmäl dig

Anmälan är bindande och görs på: www.kurser.se eller i förmuläret nedan(tryck på ovanstående knapp för att komma dit).

Begränsade platser och först till kvarn gäller. För mera information kontakta Karin von Törne Haern: karin.ee48@bredband.net eller Aliona Meret på aliona.meret@alvensatelje.se 0709-423209. ulva kvarn akvarell

ulva kvarn akvarellkurs

Kawaii smyckeskurs i polymerlera

Ulva Kvarn,  barn och ungdomar, 250 kr/person

Nu finns det smyckeskurser för barnoch ungdomar i Ulva Kvarn!Vår kawaii smyckeskurs lär dig hurman skapar söta, gulliga och färgglada smycken och hängen,med stor kreativitet.

Målet med kursen är att utveckla dinskaparförmåga, din kreativitet samt kognitiva förmåga. Vivill att du ska upptäcka hur roligt och stimulerande det kanvara att skapa!

Vi använder oss av polymerlera(cernit/fimolera) och arbetar i Alvens Ateljé, där visamarbetar med de begåvade Alvens Event  där du även kan läsamer om de och kursen i polymerlera.

För tillfället har viinga enstaka kurstillfällen, dessa tillkommer senare i höst.DU KAN BOKA KURSEN FÖR EN PRIVAT GRUPP.  Du kan alltså bokakursen för en grupp på minst 3 personer! vid större grupper(över 5, max 10 personer/grupp) erbjuder vi en rabatt!

Pris: 250 kr/person

Rabatterad Pris(grupp över fem): 220 kr/person
Datum: boka tid för grupp

Plats: Alvens Ateljé, se kontakt

anmäl dig/boka

 

Du kan boka dig i formuläret nedan, trycka på knappen ovan  eller via boka dig via e-post:

aliona.meret@alvensatelje.se

Betala till Aliona Meret via:
swish: 0709423209
bankgiro: 5854-0907
Betalning kan även ske på plats, med antingen swish, kontant eller kort.

 

 

Skaparkvällar

Vi erbjuderkostnadsfria skaparkvällar för vuxna och barn i Ulva Kvarn, Alvens Ateljé, på tisdagar och onsdagar kl.16.00-19.00.

Tisdagar – Syjunta, där vi gör broderi, stickning, virkning och mer!

kl. 16.00 – 19.00

Onsdagar – Akvarellkväll, målning med akvarell, men även annat.

kl 16.00-19.00

Vi på Alvens Ateljé erbjuder en plats för kreativt skapande, i en upplyftande och motiverande miljö, där du som artist kan utvecklas och framförallt ha det roligt! Vi delar gärna med oss av vår erfarenhet som hantverkare, och hjälper dig gärna om du har en fråga om teknik eller material.

Kvällarna är kostnadsfria, men du tar med eget material för att t.ex. att sy, sticka, att måla med. Vi erbjuder även gott fika för 50 kr; kaka, kaffe, te och mer, om man känner för det. Det finns även möjlighet att köpa konstnärsmaterial på plats.

Vårat mål är att bilda en konstnärlig gemenskaphet och utveckling; en chans att utveckla sig själv omkringad av stödjande personer, att få byta till en fredfull, skapande miljöeller få chansen att dela med sig av sina färdigheter med lika intresserade indivivder.

Varmt välkommen till vår ateljé, där vi skapar utan hinder.

 

anmäl dig

 

Skaparkvällar - privat

Det går även att boka vår ateljé för privata grupper som vill umgås och ha det roligt! En bemannad kommer vara på plats, se till att allt är bra och låna ut saker som man kan ha glömt. Något smått och gått finns till hands för de som blir fikasugna, 50 kr för macka bulle och kaffe/te. Att boka vår kära ateljé i Ulva Kvarn kostar 200 kr/timme, och ni tar själv med material. Max 10 personer. 

 

anmäl grupp

Boka/Anmäl dig här

Tryck på den kurs du vill anmäla dig till:

Håll koll! Få nyhetsbrev.

Håll koll! Få nyhetsbrev.

Skriv in din e-post för att få notifieringar om kurser, nya utställningar, firanden, smycken, workshops och mer!

Du får nu nyhetsbrev!