Bokningsbara firanden för kreativa personer!

Detta passar perfekt till de som vill göra något kreativt och roligt. Vi erbjuder paket för barnkalas, firanden och möhippor.

Ansiktsmålning

se mer

Kawaii Smyckeskurs

se mer

Skapa smycken i silver

se mer

Smått och Gott

Vad erbjuds?

 

 Aniktsmålning + Kawaii Smyckeskurs / Skapa silversmycken + Fika

 

Hos oss kan du boka ett underbart och givande kalas/firande, där vi erbjuder vår Kawaii smyckeskurs, ansiktsmålning, skapa smycken av äkta silver och pärlor, samt tårta och fika!

 Ansiktsmålning Kawaii smyckeskurs Smyckeskurs i silver

Kawaii Smyckeskurs

I Kawaii smyckeskursen får man skapa med polymerlera (fimo/cernitlera), där alla får göra varsitt smycke eller liknande, med hjälp och översikt av oss. kursen är mycket kreativt och hjälper till att utveckla dina kognitiva skaparförmågor. Det är jättekul och man får ta med sig det man har skapat om man vill.  Du kan även begära ett tema som alla ska skapa efter. Denna kurs är mycket passande för barn, ungdomar och personer som gillar söta och färgglada saker. 

 

 

Smyckeskurs i Silver

För möhippor och vuxna sällskap är det möjligt att skapa silversmycken, med halvädelstenar och pärlor! Vid möhippor kan man antigen samarbeta för att skapa smycken för att utsmycka bruden eller tillsammans skapa egna smycken som ni kan ha på er under bröllopet. För firanden och liknade så är det ett lättsamt och stimulerande moment med glänsande silver och stenar, där man kan prata, ha kul och lära sig nya tekniker. 

 

 

Ansiktsmålning

Ansiktsmålningen erbjuder vackra motiv på antingen ansiktet, armarna eller händerna, där vi kan måla vad du vill! Häst, lejon, clown, fjäril, frost, vaiana, regnbåge, bi, potatis….. allt efter din begäran. Vi målar gärna efter teman. 

Besök Alvens Event för mer information angående ansiktsmålning och kawaii smyckeskursen i polymerlera.

Vi gör allt för att ni ska ha en positiv, rolig och trevlig upplevelse!  Varmt välkommen.

boka

Pris för Barnkalas(barn):

150 kr/ barn

inkluderar:

Ansiktsmålning

Kawaii smyckekurs  

Fika (saft, bullar eller liknande)

 

Pris för möhippor och andra kalas(vuxna):

300 kr/person

 inkluderar:

Henna och ansiktsmålning

Kawaii Smyckeskurs eller Skapa silversmycken

Fika ( kaffe, te och läsk, och begärt tilltugg) 

 

 

Plats: Alvens Ateljé, Ulva Kvarn, Uppsala se kontakt för mer information

Tid: ca 3 timmar

Tillverkning av silversmycken – denna kurs är endast för ungdomar(personer från 14 år) och vuxna

Fika – Vi anordnar passande fika för ditt event, där du kan begära en viss sorts fika. Vid barnkalas fixar vi bullar och dricka (saft), och lite annat tilltugg. Vid vuxet sällskap fixar vi kaffe, te, mineralvatten och läsk, tillsammans med kaffebröd. Det går absolut att begära speciella tilltugg, men detta måste nämnas när du bokar evenemanget. OBS! Mycket viktigt att du nämner allergier och liknande. 

Tårtor – tårta kan du jättegärna ta med själv, där vi kan bistå med ljus och liknande krims krams. Vi kan även anordna en tårta till ditt evenemang. OBS! Vid begäran av tårta måste du nämna vad för typ av tårta du vill ha samt att du vill ha en tårta på evenemanget. Det förekommer ett tilläggsavgift för katering av tårta. OBS! Mycket viktigt att du nämner allergier och liknande. 

Betalning:  Ditt kalas blir bokat först när vi har behandlat din anmälan och sedan mottagit din betalning (vi kommer kontakta er via e-post angående detta). 

 Betala till Aliona Meret via Swish: +46 709423209  eller Bankgiro: 5854-0907

Boka dig för kalas här

I mitt evenemang vill jag ha (klicka för att välja):

11 + 5 =

Håll koll! Få nyhetsbrev.

Håll koll! Få nyhetsbrev.

Skriv in din e-post för att få notifieringar om kurser, nya utställningar, firanden, smycken, workshops och mer!

Du får nu nyhetsbrev!